Over Ons

Wij zijn gespecialiseerd in het vergelijken van boekhoudprogramma’s. Onze missie is om ondernemers te helpen bij het vinden van het juiste boekhoudprogramma voor hun bedrijf. Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste programma een belangrijke beslissing is en dat het overweldigend kan zijn om door de vele opties te navigeren.

Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in de boekhoudbranche en beschikt over de kennis en expertise om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zijn onafhankelijk en transparant en bieden objectieve vergelijkingen van verschillende boekhoudprogramma’s.

Logo About Us

Kun je online reviews vertrouwen?

Je moet bij een review nooit blind varen op één recensie of impressie. Niet alleen omdat je dan van een persoonlijke mening afhankelijk bent maar ook omdat het een nep review kan zijn. Als je een flink aantal e boekhouden reviews kunt vinden dan krijg je een breder beeld van de kwaliteit en functionaliteit die het pakket biedt. Ga daarom naar Trustpilot en Google Reviews om een beeld te krijgen of kijk in de App Store of Google Play Store. Af en toe een kritische review betekent uiteraard niet dat het pakket waardeloos is. Het betekent gewoon dat het onmogelijk is om voor iedereen de perfecte oplossing te bedenken. Het is daarom prettig als je de software op je gemak kunt testen voordat je een betaald abonnement afsluit.

Laten we een voorbeeld nemen: Het aantal e-Boekhouden reviews steekt momenteel ver boven de rest van de aanbieders uit. Dit is voor een deel omdat het tot de meest gebruikte pakketten behoort, daarnaast zijn ondernemers er blijkbaar heel enthousiast over. Een positieve review laat zien dat zij ondersteuning van klanten als kerntaak zien van hun bedrijfsvoering.

Voor mobiele gebruikers is het weer goed om te weten dat de score voor de e-Boekhouden app zeer hoog is. Er is een groot aantal waarderingen met momenteel een gemiddelde score van 5 uit 5 sterren in de Apple App Store. Het is niet alleen praktisch dat je gebruik kunt maken van een app voor je mobiel, Bij een e boekhouden app hoef je ook niet steeds opnieuw in te loggen.

image 57 2
Klanten (4231) beoordelen onze dienstverlening met een 4.5!
Klanten (4231) beoordelen onze
dienstverlening met een 4.5!
brand img

Snel én weloverwogen je boekhoudprogramma vinden