EXACT.NL

8.1 /10

84 reviews

EXACT ONLINE VOOR BOEKHOUDEN € 42,00 p/m

Exact Online is de marktleider in Nederland op het gebied van online zakelijke software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden en CRM in één vormt het de basis van elk gezond bedrijf. Sinds 1984 helpt Exact meer dan 500.000 lokale en internationale ondernemers wereldwijd bij het beheren van hun bedrijf.

Het platform biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden, waardoor je op elk moment een duidelijk inzicht hebt in de financiële status van je bedrijf. Bovendien biedt Exact Online integraties met andere veelgebruikte bedrijfssoftware, zoals CRM-systemen en webshops, waardoor je jouw bedrijfsprocessen nog verder kunt automatiseren en optimaliseren.

Een van de grootste voordelen van Exact Online is dat het een cloud-gebaseerd platform is. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot je boekhouding, zolang je een internetverbinding hebt. Dit maakt het ook gemakkelijker om samen te werken met andere leden van je team of je accountant.

Exact Online is ook veilig en betrouwbaar. Het platform is ISO-gecertificeerd en voldoet aan de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming. Bovendien worden jouw gegevens opgeslagen op servers in Nederland, wat betekent dat je bedrijfsgegevens veilig en beschermd blijven.

In het kort biedt Exact Online een eenvoudige, betrouwbare en veilige oplossing voor jouw boekhoudbehoeften. Of je nu een klein bedrijf runt of een grotere onderneming leidt, Exact Online kan je helpen jouw financiën op orde te krijgen en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Producten van Exact

Met Exact Online voor Boekhouden Essentials heb je standaard 1 bankkoppeling. Het importeren van banktransacties gaat in een handomdraai en betalingsbestanden worden makkelijk klaargezet. Automatische uitwisseling is ook mogelijk.

Met Exact Online voor Boekhouden Plus kun je met meerdere banken tegelijk koppelen. Je importeert digitale bankafschriften in een handomdraai. Ook betalingsbestanden zijn makkelijk klaar te zetten. Automatische uitwisseling is ook mogelijk. Daarmee hoef je zelfs geen afschriften meer te importeren!

Met Exact Online voor Boekhouden Professional heb je een compleet en onbeperkt boekhoudpakket inclusief CRM, uitgebreid bankieren én factureren. Facturen worden automatisch verwerkt in de boekhouding. Betalingen en openstaande facturen zijn overal in te zien.

In deze sectie zullen we uitleggen hoe Exact Online werkt voor gebruikers.

Om te beginnen, moet je je aanmelden voor een Exact Online-account en je bedrijfsgegevens invoeren. Vervolgens kun je aan de slag met het invoeren van je financiële gegevens, zoals inkomsten en uitgaven.

Het platform biedt een overzichtelijk dashboard waar je snel en gemakkelijk toegang hebt tot alle belangrijke functies, zoals het maken van facturen, het verwerken van betalingen en het bijhouden van banktransacties. Bovendien kun je met Exact Online je boekhouding automatiseren door het instellen van herhalende facturen en betalingen.

Een van de belangrijkste voordelen van Exact Online is dat het integraties biedt met andere veelgebruikte bedrijfssoftware, zoals CRM-systemen en webshops. Dit maakt het mogelijk om je bedrijfsprocessen nog verder te optimaliseren en te automatiseren.

Exact Online biedt ook uitgebreide rapportagemogelijkheden, zodat je op elk moment een duidelijk inzicht hebt in de financiële status van je bedrijf. Bovendien kun je met de mobiele app van Exact Online je financiën onderweg beheren en bijhouden.

In het kort biedt Exact Online een eenvoudige, betrouwbare en veilige oplossing voor uw boekhoudbehoeften, met handige functies, integraties en rapportagemogelijkheden.

Hieronder volgt een korte opsomming van de voordelen van boekhoudprogramma Exact Online:

  • Cloud-gebaseerd platform, dus altijd en overal toegang tot je boekhouding
  • Eenvoudig facturen maken, betalingen verwerken, uitgaven bijhouden en banktransacties reconciliëren
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden voor duidelijk inzicht in de financiële status van je bedrijf
  • Integraties met andere veelgebruikte bedrijfssoftware, zoals CRM-systemen en webshops
  • Automatisering van herhalende facturen en betalingen
  • Mobiele app voor het beheren en bijhouden van je financiën onderweg
  • Veilig en betrouwbaar platform dat voldoet aan de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming
  • ISO-gecertificeerd met opslag van gegevens op servers in Nederland
  • Geschikt voor kleine en grote bedrijven om hun boekhouding te optimaliseren en te automatiseren.

EXACT.NL

8.1 /10

Essentials

42 p/m

Plus

82 p/m

Professional

122 p/m

Rating

Top Programma

Rated 3 out of 5
18 juli 2022

Onze processen zijn zo geoptimaliseerd dat wij ons focussen op heel andere uitdagingen. Maar kan altijd beter

Liesbeth

Zeer functioneel programma

Rated 5 out of 5
2 september 2021

Ik werk met allerlei boekhoudprogramma’s maar kom toch steeds terug op het programma van Exact omdat dit gewoon het prettigste werkt, je kunt veel automatiseren en zodoende je tijd die je aan je boekhouding besteed inkorten.

Roos

Besparen veel tijd

Rated 5 out of 5
25 mei 2021

“Het is belangrijk om goed inzicht te hebben in mijn financiële situatie. Bankmutaties worden automatisch ingelezen en facturen worden automatisch verwerkt. Dat bespaart veel tijd!”

Maxine

Goed alles in 1 pakket

Rated 5 out of 5
10 mei 2021

De gehele administratieve afhandeling doen wij met Exact; van offertes tot aan de facturatie. Zo weet iedereen de laatste status van zaken.

Door alles vanuit één centraal financieel systeem te beheren houden wij grip op onze cijfers.

Robert-Paul
4,5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend75%
Heel goed0%
Gemiddeld25%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Q&A

Exact neemt milieubewustzijn zeer serieus. Voor onze Exact Online bedrijfssoftware verspillen we geen materiaal aan kartonnen productverpakkingen, plastic installatie-dvd’s of papieren handleidingen.

De gegevens van de Exact Online bedrijfsaccounts worden opgeslagen door Amazon Web Services in Ierland. Gegevens zoals PDF’s, afbeeldingen en andere bestanden worden via Microsoft Azure opgeslagen in Ierland en Nederland.

Your data is automatically backed up as an emergency measure. For security reasons, it is not possible to provide you with these emergency backups. However, you can create your own backups. View the help documents of Exact Online for this.

Anderen bekeken ook