SILVASOFT.NL

9.6 /10

85 reviews

ALL-IN BOEKHOUDEN € 11,95 p/m

Bent u op zoek naar een voordelig boekhoudprogramma waar u op een eenvoudige wijze uw complete administratie kunt bijhouden? Silvasoft biedt een compleet bedrijfsadministratie pakket waarbij diverse modules online gekoppeld kunnen worden aan uw administratie. Zo kunt u boekhouden, factureren, uren registreren, CRM, HRM en nog veel meer in één pakket.

Silvasoft is een cloud-gebaseerd boekhoudprogramma dat geschikt is voor zowel kleine als grote bedrijven. Met Silvasoft kun je jouw boekhouding gemakkelijk en efficiënt bijhouden. In deze sectie zullen we uitleggen wat Silvasoft te bieden heeft.

Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je snel toegang hebt tot alle belangrijke functies, zoals het maken van facturen, het bijhouden van inkomsten en uitgaven, en het verwerken van betalingen. Bovendien kun je met Silvasoft eenvoudig banktransacties reconciliëren en periodieke facturen automatiseren.

Een van de belangrijkste voordelen van Silvasoft is dat het platform integraties biedt met andere veelgebruikte bedrijfssoftware, zoals webshops en CRM-systemen. Hierdoor kun je je bedrijfsprocessen nog verder optimaliseren en automatiseren.

Silvasoft biedt ook uitgebreide rapportagemogelijkheden, zodat je altijd een duidelijk inzicht hebt in de financiële status van je bedrijf. Bovendien kun je met de mobiele app van Silvasoft jouw financiën onderweg beheren en bijhouden.

Het platform is veilig en betrouwbaar, met gegevensopslag op servers in Nederland en volledige naleving van de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming. Silvasoft is ook ISO-gecertificeerd.

Kortom, Silvasoft biedt een complete en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw boekhoudbehoeften, met handige functies, integraties en rapportagemogelijkheden.

MODULES VAN SILVASOFT

U kunt op ieder gewenst moment modules zelf in- of uitschakelen en u betaalt enkel voor de modules die u aan heeft staan.

Hieronder volgt een korte opsomming van de voordelen van boekhoudprogramma Silvasoft:

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Mogelijkheid tot automatiseren van periodieke facturen en banktransacties reconciliëren
 • Integraties met andere veelgebruikte bedrijfssoftware
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
 • Mobiele app voor onderweg
 • Veilig en betrouwbaar, met gegevensopslag op servers in Nederland en volledige naleving van Europese wetgeving inzake gegevensbescherming
 • ISO-gecertificeerd

 

Silvasoft biedt dus een complete en gebruiksvriendelijke oplossing voor je boekhoudbehoeften, met handige functies, integraties en rapportagemogelijkheden. Bovendien kun je met de mobiele app jouw financiën onderweg beheren en is het platform veilig en betrouwbaar met volledige naleving van de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming.

SILVASOFT.NL

9.6 /10

Rating

Makkelijk programma

Rated 5 out of 5
13 augustus 2022

Makkelijk programma, ik kreeg goeie ondersteuning bij de lay-out en is nu precies hoe ik t hebben wil!! Geweldige service, lekker snel en duidelijk! Bedankt Silversoft!!

Celina Fijen Hessing

Snelheid

Rated 5 out of 5
5 juli 2022

Onlangs proefversie facuurprogramma getest. Voor wij definitief besloten ermee te werken al diverse telefoontjes gepleegd met hun. Al het te druk was liet ik een bericht achter en werden wij binnen 1 uur teruggebeld. Altijd uitgebreid antwoord gehad. Factuur programma en voorraad e.d. ziet er super uit. werkingkoppeling met woocommerse is voor ons voldoende.

voornaamste reden 5 sterren: contact en service niveau van dit bedrijf. Zelfs mondeling(telefonisch), wat bij een hoop bedrijven eraan short.

Atlantis Watersport

Een echte aanrader!

Rated 5 out of 5
28 januari 2022

We zijn ongeveer een maand dit boekhoudpakket aan het gebruiken en is enorm handig in gebruik. Een volwaardige en uitgebreide software…een echte aanrader!

Cristina Vleugels

Super tevreden

Rated 5 out of 5
16 december 2021

Als zelfstandige ondernemer is je eigen boekhouding doen echt boeiend, ik doe deze ook voor mijn echtgenoot en ondersteun andere ondernemers bij de financiële administratie.

Na het testen en gebruiken van andere programma’s heb ik de overstap volledig gemaakt naar Silvasoft. Prijs is ontzettend gunstig en de kwaliteit verbazend goed. De helpdesk is SUPER !

Altijd snel een antwoord, oplossing en hulp wanneer nodig. Hey fijne is dat ze steeds erg vriendelijk zijn. Bij het omzetten heb ik zoveel hulp gehad van Patrick 🙏🏻

Heel tevreden van Silvasoft ! .

Sylvie

Heel handige software.

Rated 4 out of 5
6 november 2021

Heel handige software. Eenvoudig en makkelijk boekhoudprogramma om mee te werken. Alles is voor handen voor uw dubbele boekhouding, btw verplichtingen, opmaken van de balans & exploitatierekening en voorbereiding voor de jaarrekening. Silvasoft is zeker en vast een aanrader.

Delaere Nico

haha, hoe doe ik het

Rated 4 out of 5
18 september 2020

Heel makkelijk om te gebruiken. Ik raad het iedereen aan.

Jorit

Uitermate tevreden

Rated 5 out of 5
18 juli 2020

Beste mensen,

Wij van Viridi Air gebruiken nu een aantal maanden Silvasoft en super content hiermee.

Het werkt snel,…ook de app…..en betrouwbaar.

Wij hebben niet een heel ingewikkeld product omdat wij schone lucht/schone buitenlucht verkopen. Maar zelfs als je product wel complex is kun je dat allenaal verwerken in Silvasoft.

Wij zijn dus tevreden en gaan nog lang gebruik ervan maken.

Jan-Joris
4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 7 reviews)
Uitstekend71%
Heel goed29%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Waarom?

Waarom kiezen voor het boekhoudprogramma van Silvasoft?

 • Inzichtelijke rapportages, zoals balans, winst, omzet, kosten, etc.
 • Eenvoudig bankafschriften importeren en tot 90% automatisch laten verwerken in uw boekhouding
 • Automatisch en live banktransacties importeren via de automatische bankenkoppeling.
 • Eenvoudig en snel inkoopfacturen en bonnetjes inboeken
 • Scan & herken: automatiseer het verwerken van uw inkoopfacturen en bonnetjes met de scan & herken functionaliteit. Binnen enkele seconden ontvangt u een boekingsvoorstel!
 • Mail & herken: u kunt ook uw facturen en bonnetjes e-mailen naar uw eigen documenten inbox. Kiest u voor scan & herken? Dan ontvangt u binnen enkele seconden een boekingsvoorstel.
 • Facturen digitaal uitwisselen door middel van UBL
 • Mobiele app beschikbaar voor Android en iOS
 • Kostenplaatsen
 • Gratis meekijkfunctie voor uw boekhouder
 • Gratis overstapservice vanuit een ander online boekhoudprogramma
 • Extra modules mogelijk: facturatie, voorraadbeheer, urenregistratie, projectmanagement en personeelsmanagement.
 • Koppelingen met Magento, WordPress, Bol.com, Mijnwebwinkel, PrestaShop, OpenCart, CCV Shop, Shopify, Lightspeed en iZettle.
 • Voor België: inlezen van CODA bankbestanden, gestructureerde mededeling op uw factuur, automatisch berekende btw-aangifte voor Intervat, export van jaarlijkse klantenlistings, en meer.

Q&A

Ja, met onze software voor administratiekantoren en accountants kunt u de boekhouding en facturatie voor al uw klanten doen. U kunt tevens koppelen aan bestaande klanten binnen Silvasoft. Dit is voor u gratis. Zo kunt u dus meekijken in de boekhouding en facturatie van uw klanten. Ook kunt u op ieder gewenst moment uw klanten koppelen aan hun eigen administratie in uw beheer, zodat de klant er zelf ook bij kan.

Qua boekhouden, facturatie en CRM ontvangt u de volledige functionaliteit die standaard Silvasoft gebruikers ook hebben. U heeft echter een overkoepelend dashboard om uw klanten en administraties in te beheren. Bovendien profiteert u van een voordeliger prijsmodel, speciaal gericht op kantoren en accountants met meerdere klanten. Een standaard Silvasoft gebruiker heeft wel de mogelijkheid om extra modules aan zijn account te koppelen, zoals urenregistratie, projectmanagement, personeelsmanagement, etc.

Indien uw klant toegang wilt tot zijn administratie dan betaalt uw klant de standaard kosten zoals te vinden op onze prijzen pagina. De totale kosten voor de klant hangen volledig af van de functionaliteiten die de klant gebruikt.

Anderen bekeken ook